Aardappel roerbakschotel

400 gr vastkokende aardappelen (bijvoorbeeld Nicola)
1 Chinese kool (± 500 gr)
400 gr kalkoenfilet
4 eetlepels (zonnebloem)olie
zout, peper
1 theelepel kerrie
1 pot Singapore roerbaksaus (350 ml, Conimex)
75 gr Seroendeng (pot á 100 gr, Conimex)
wok
schuimspaan
aluminiumfolie

Schil de aardappelen, was ze en snijd ze in stukken van 3 x 3 cm.
Maak de kool schoon, snijd hem in repen, was ze en laat ze uitlekken.
Snijd de kalkoenfilet in repen.
Verhit in de wok 2 eetlepels olie en roerbak de kalkoen in ± 4 minuten gaar.
Voeg de kool toe en roerbak ± 3 minuten.
Bestrooi met peper en zout.
Schep de kalkoen met de kool met de schuimspaan uit de wok en houd ze onder aluminiumfolie warm.
Voeg de rest van de olie aan het achtergebleven bakvet toe en roerbak de aardappel met de kerrie ± 5 minuten.
Voeg de roerbaksaus toe en laat de aardappelen op laag vuur in ± 15 minuten gaar worden.
Voeg de kalkoen en de kool aan het aardappelmengsel toe en laat de roerbakschotel door en door warm worden.
Bestrooi het gerecht vlak voor het serveren met de seroendeng.