Kalkoentournedos met mangosaus

(2 personen)
Ingrediënten:
1 kleine mango (300 gr)
2 kalkoentournedos met spek
zout, peper
2 eetlepels mangochutney
20 gr boter
1 eetlepel rozijnen
1 theelepel sesamolie
tabasco (optioneel)

Bereiding:
Schil de mango, snijd er blokjes of plakken van en pureer de rest van het vruchtvlees.
Wrijf de kalkoentournedos in met zout, peper en 1/2 eetlepel mangochutney.
Verhit de boter in een koekenpan en bak de kalkoentournedos in +/- 8 tot 10 minuten bruin.
Leg ze op 2 borden en houd ze warm.
Vermeng de mangopuree, de rest van de mangochutney, de rozijnen en 1/2 dl water door het bakvet en breng het aan de kook.
Roer de sesamolie erdoor en breng de saus op smaak met zout en eventueel enkele druppels tabasco.
Schenk de saus over en naast de kalkoentournedos en garneer met de mango blokjes of schijven.